Gazduire Web

Cum sa compari si sa alegi un serviciu de gazduire web?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Exista foarte multe intrebari frecvent puse si la care raspunsurile sunt de mai multe feluri. In articolul de mai jos te voi ajuta sa alegi cea mai buna solutie de gazduire pentru site-ul tau, fie ca o alegi de la noi sau de la alti furnizori.

In cazul in care ai decis sa iti deschizi o afacere noua in mediul offline/online sau te-ai hotarat sa te apuci de blogging atunci trebuie sa iei in considerare cativa factori principali in alegerea gazduirii pentru site-ul tau. In oricare dintre alegerile pe care le faci in primul rand va trebui sa iti alegi un domeniu web. Acesta poate sa fie un cuvant sau un grup de cuvinte care sa indice activitatea desfasurata sau poate fi chiar numele companiei. Ulterior va trebui sa alegti o gazduire de calitate care sa permita utilizatorilor care iti viziteaza site-ul sa poata naviga pe el in siguranta si rapid.

Cu siguranta o sa gasesti in online zeci de oferte de gazduire site-uri web si sunt sigur ca toate o sa prezinte interes. Este important sa alegi cea mai potrivita gazduire pentru nevoile site-ului tai. Nu cauta ceva ieftin dar nici cea mai scumpa. Trebuie sa alegi ceva care sa reprezinte prea mult pentru site-ul tau dar nici prea putin. Cum alegi cea mai potrivita oferta de gazduire web ?

Cu siguranta in momentul in care alegi un produs de gazduire te vei uita la cele pe care ti le poti permite. Totusi, trebuie sa te uiti la necesitatile site-ului. Daca site-ul necesita resurse consistente atunci automat pachetul va fi mai costisitor. Acest lucru te va obliga sa alegi un pachet mai mare. Daca bugetul tau nu se incadreaza atunci trebuie sa gasesti solutii de optimizare pentru ca un site care nu functioneaza corespunzator nu aduce plus valoare afacerii tale.

Pretul sau calitatea conteaza?

Cele mai ieftine pachete de gazduire sunt cele shared, urmeaza gama de servicii optimizate pentru anumite platforme sau nise de site-uri dupa care serverele VPS si cele mai mari, serverele dedicate. Aceste solutii de tip VPS sau dedicate sunt absolut necesare cand pachetele anterioare nu mai fac fata la trafic si site-urile tale consuma resurse din abundenta. Pachetele VPS vin cu servicii de administrare incluse pe partea de VPS. Sa ai grija la aceste lucruri pentru ca daca o sa ai nevoie de suport pentru serviciile de pe VPS, cel mai probabil o sa achiti o taxa lunara in acest sens. Aceste VPS-uri vin fara licente pentru panouri de administrare sau alte module, acestea trebuie cumparate separat.

In concluzie, este vital sa alegi solutia care se preteaza pentru site-ul tau luand in calcul atingerea parametrilor de optimizare pentru acesta. Noi, de exemplu oferim o gama larga de pachete care pot sa sustina orice fel de website iar resursele sunt in asa fel balansate incat se poate alege in functie de necesitate un pachet fara a fi nevoie de extra-optiuni, acestea doar in cazuri exceptionale.

Clientii nostri se bazeaza pe noi pentru ca oferim servicii excelente de hosting.

Scrie un comentariu