Despre companie

Securitatea si increderea merg mana in mana. Clientii nostri se bazeaza pe noi pentru ca oferim servicii excelente de hosting.

Ai nevoie de ajutor?

Oferim o gama variata de optiuni de asistenta, de la intrebari frecvente, video tutoriale sau raspuns instant pe live chat si telefon. Pentru orice fel de problema, deschide ticket de asistenta catre departamentele noastre si vei primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.

TTLHOST.RO
DEVSOFFICE-IT

CUI: RO40216764
Nr.Reg.Com: J06/1519/2018
Unirea, nr.690C, Bistrita, B-N


+40 723 279987 office@ttlhost.ro
TTLHOST
Follow Social Media

Wordpress Hosting

Cine suntem?

Zi sau noapte, ploaie sau soare, echipa noastra este mereu aici pentru tine. Asistenta noastra tehnica si serviciul suport reprezinta unul din principalele motive pentru care clientii evalueaza serviciile TTLHOST ca fiind solutia de prim nivel pentru site-urile lor.

Deoarece transparenta si onestitatea fac parte din valorile noastre fundamentale, credem ca este esential sa punem la dispozitia clientilor toata experienta noastra si tot suportul necesar atunci cand este nevoie. Lucram pana ne indeplinim promisiunile, indiferent cat dureaza sau cat de greu ar fi.

Ne asiguram constant de faptul ca problema este deservita de persoana competenta, potrivita in legatura cu problema semnalata. Credem cu tarie ca gazduirea web sigura si fiabila este esentiala pentru succesul clientilor.

Pentru a face mai usoara alegerea furnizorului de gazduire web, am inclus toate aspectele legate de gazduirea site-ului in planurile noastre. Nu e nevoie sa mai cumperi gazduire extra pentru email, nu e nevoie sa limitezi subdomeniil sau adresele de email. Pur si simplu concentreaza-te pe crearea si gestionarea site-ului cu toate instrumentele la indemana.